skip to Main Content

Content maken is een vak

Lumiq weet met 25 jaar redactionele en (digitale) content ervaring dat redacties veel tijd en zorg besteden aan het maken van mooie content. De juiste tekst en vormgeving, de selectie van mooie en kwalitatieve foto’s. Alles gedaan uit het hart en met veel zorg. Een website kan niet zonder advertenties. Maar kies dan een vorm van adverteren die past bij jouw werk en recht doet aan die mooie content.

Lumiq zorgt voor extra aandacht voor jouw kwalitatieve redactionele artikelen, aandacht die de artikelen verdienen. Laat jouw bezoekers meer artikelen ontdekken en krijg daarnaast op een eenvoudige manier extra advertentie-inkomsten. Implementatie is simpel en kost jou hooguit 10 minuten.

Lumiq biedt uitgevers technologieën en oplossingen om het meeste uit jouw content te halen zonder dat het de bezoeker stoort. Ons geheim voor de content aanbevelingen is een algoritme dat begrijpt hoe verschillende soorten inhoud zich tot elkaar verhouden. Op basis van machine learning voorspellen we welke content mensen op elk moment het meest zullen bekijken. Deze kennis hebben we gebruikt bij een breed scala aan producten voor uitgevers.

Neem contact op →

Native advertising

Maximaliseer omzet vanuit de advertenties die mensen wél willen zien. Er zijn volop redenen waarom Native Advertising ’s werelds snelst groeiende advertentie format is. Native ads verstoren niet maar vertellen een verhaal. Maar op jouw eigen website is het bereik vaak klein en het effect daardoor beperkt. Met ons platform kunnen uitgevers hun artikelen promoten en tegelijkertijd mooie gesponsorde artikelen laten zien die gewaardeerd worden door de lezer. De bezoeker kiest zelf en we vermelden altijd duidelijk dat het gaat om een gesponsord artikel. Het inzetten van onze producten zal het aantal bezoekers- en jouw inkomsten verhogen. We wereken uitsluitend met premium adverteerders dus geen zorgen over foute advertenties met afvalpillen, rijk worden in 3 dagen e.d.

Start vandaag nog met meer service aan jouw bezoekers en realiseer zonder veel moeite extra inkomsten.

Neem contact op →

Publishers

Back To Top
Zoeken