skip to Main Content

Internationaal netwerk van premium publishers

Lumiq heeft een internationaal netwerk van uitgevers waar we jouw video advertising en gesponsorde artikelen tonen. Je hebt een contactpersoon bij Lumiq en wij zorgen dat jouw advertising zichtbaar is in alle landen die jij wilt. Compleet met rapportage en alles in 1 hand. Wel zo overzichtelijk en makkelijk zodat jij jouw kostbare tijd aan de belangrijke dingen kan besteden.

Wij geloven dat de meest effectieve advertising ook op en consument vriendelijke manier kan. Dus zonder gebruik van persoonlijke data en zonder auto-start proposities, maar wel op een groot netwerk van premium publishers zodat de waarde van het merk versterkt wordt..

Heb je interesse en wil je weten wat we kunnen doen? Neem dan nu contact met ons op.

We helpen je met het maken en selecteren van de beste content en samen zorgen we voor het realiseren van jouw doelstellingen. En dat op een privacy veilige en vriendelijke manier.

Vraag vrijblijvend advies →
ad banner

Wij doen het werk voor je

Wij plaatsen jouw content op ons premium platform. Geven je tips wat je kan verbeteren en zorgen dat jouw campagne budget goed besteed is. In overleg met jou bepalen we waar we verder moeten en kunnen optimaliseren. En als jij dat wilt produceren we de content voor jou en ontwikkelen we samen met jou een content strategie.

Doe de content test →

Marketplace, jij regelt het

Onze Marketplace is een self-service tool waarmee je A/B-tests kan doen en optimaliseert en zo jouw eigen campagnes volgt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw content te verspreiden binnen ons premium netwerk en in een redactionele context. Meld je aan en begin vandaag nog.

Meld je aan →

Zo werkt het

Een campagne starten was nog nooit zo makkelijk

1. Kies Je Content

Individuele artikelen en video’s of gebruik onze technologie op jouw website voor de perfecte always on match.

2. Bepaal Je Budget

Per artikel en per periode. Of een maandelijkse bedrag. Zie jouw bezoekers aantallen groeien.

3. Login op jouw admin

en bekijk de resultaten van jouw content campagne.

4. Analyze & Optimize

Gebruik insights van de bezoekers om de distributie verder te optimaliseren

Of leer en doe inspiratie op met onze cases

Internationaal

Back To Top
Zoeken