skip to Main Content

Wie zijn wij?

Wij zijn Lumiq een Amsterdams video advertising, (gesponsord) native advertising, content-platform, content-advies en content-productiebedrijf. Sinds 2015 werken we, samen met onze publishers, voor veel premium advertising merken. Eerst onder de naam Strossle Benelux en nu onder de naam Lumiq Benelux met dezelfde mensen, hetzelfde netwerk en dezelfde premium uitgevers. We werken 100% brand- en privacy safe. En door onze unieke contextual targetting behalen we uitstekende resultaten zonder gebruik van personal data. Daarmee zijn we 100% future proof.

ad banner

Ons
Premium
Netwerk

Zonder bezoekers heeft (video)content geen waarde. Lumiq’s netwerk van premium publishers helpt je consumenten aan te trekken die voor jou van belang zijn in een brand safe en engaging context. Laat gebruikers je geweldige video- en gesponsorde content ontdekken en zorg tegelijkertijd voor nieuwe bezoekers!

We helpen je met het maken en selecteren van de beste content, en samen zorgen we voor het realiseren van jouw doelstellingen. En dat op een privacy veilige en vriendelijke manier.

Lees meer →

Onze services

favicon

Native Content Recommendation

Lumiq heeft een uitgebreid en premium content distributie platform waarop we, met de technologie van Strossle, jouw content tonen. Omdat consumenten bewust kiezen voor het bekijken van jouw content, is de irritatie laag en de resultaten hoog.

favicon

Content optimalisatie

Lumiq helpt jou te optimaliseren. Dat doen we door gericht content advies, testen van jouw content en op verzoek uitvoerige rapportage en analyse. Op die manier zorgen we voor een content strategie waar jij en jouw team van leert waardoor de resultaten steeds beter worden.

favicon

(Strategisch) Content Advies

Het versterken van jouw merk en het structureel verhogen van conversies vraagt om een goede contentstrategie. Naadloos passend bij het merk en de doelstellingen van het bedrijf, consistent in de uitingen, verhalen en aanspreekstijl. Gebruik maken van de content die je hebt en strikte guidelines voor het produceren van nieuwe content. Dat is specialisten werk. Lumi helpt je graag bij het opzetten van een professionele contentstrategie.

favicon

Content Productie

Lumiq staat voor service en ontzorgen. Daarom helpen we je bij het maken van jouw content en als jij dat wilt zorgen we zelfs voor de gehele productie van idee tot plaatsing op het netwerk.

favicon

Internationale Campagne?

Geen probleem, met ons uitgebreide netwerk van partners door heel Europa zorgen we voor het plaatsen van jouw campagne waar dan ook in Europa. Je hebt er geen omkijken naar. Wij regelen alles.

Check jouw content

Home OLD

Back To Top
Zoeken